Nieuwe mogelijkheden voor jouw droomwoning in de regio Nijmegen

GB4All organiseert een informatiebijeenkomst

Ook de afgelopen vakantie hebben velen weer kunnen fantaseren over de gedachte van een eigen droomwoning. Misschien ideeën opgedaan in het buitenland, een veranda, een open badkamer, of zelfs een buitendouche, een eigen zwembad, een eigen plekje om heerlijk weg te dromen met een goed boek, een geweldige buitenkeuken.

Wij willen je graag helpen bij het realiseren van jouw droomwoning. Dat kan ook in de regio Nijmegen. Graag informeren wij je over ons unieke modulaire bouwsysteem die met jouw veranderende leefsituatie kan meegroeien. Daarnaast vertellen we je graag over de actuele stand van kavels en mogelijkheden op deze bouwgrond.

Kom langs op de Lentse Warande aan de Spiegelwaal, in de tent van BouwLab Nijmegen, naast de GB4All-Afrikawoning, daar kun je live zien hoe we ooit begonnen zijn. Graag informeren we je over hoe we samen jouw droomwoning gaan realiseren in de regio Nijmegen.

Programma informatiebijeenkomst

Datum: Dinsdag 20 september inloop vanaf 19:30 uur (aanvang: 20:00 uur)

Locatie: BouwLab Nijmegen (Lentse Warande bij de Spiegelwaal).

Programma:

  • 19:30 uur ontvangst met koffie of thee (20:00 – 21:30 uur presentatie)
  • Informatie over GB4All
  • Mogelijkheden van het modulaire bouwsysteem van GB4All
  • Keuze uit gelieerde architecten
  • Duurzaamheid, schoonheid, en gezond wonen
  • Diverse kavelmogelijkheden in de Regio Nijmegen
  • Afsluiting

Als je vragen hebt of je wilt je alvast aanmelden: